שאלה .................

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/06/2020 | 20:04 | מאת: דנה

לפני חצי שנה עשיתי היסטרוקופיה ניתוחית להוצאת שרירן 3.5 סנטימטר ,ולפני שבוע עשיתי אולטרסאונד רחם בטני והטכנאית אמרה לי שיש לי רחם דו קרני ,וזה לא היה לפני הניתוח, והשאלה שלי האם היסטרוקופיה יכולה לגרום לרחם דו קרני ,?

רחם דו קרני הוא ממצא מולד, יתכן ויש הידבקויות ברחם לאחר ההיסטרוסקופיה. כדאי לבצע בתחילה אולטרסאונד תלת מימדי לקבל הערכה אנטומית מדוייקת יותר. ובמידת הצורך היסטרוסקופיה אבחנתית .

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים