מחזור ארול מהרגיל. דחוף

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/05/2020 | 18:22 | מאת: Shusha

היי, אני בת 27,נשואה ולא נוטלת גלולות.אני ובעלי מנזים להיכנס להריון. המחזור החודשי שלי בדרך כלל סדיר אך החודש הוא נמשך מעל שבועיים!(בדרך כלל זמן המחזור שלי הוא 5 ימים). המחזור האחרון שלי התחיל ב27.4 והוא עוד לא הפסיק (הייתה הפוגה של יומיים ואז הוא המשיך. התחיל בהפרשה ורודה רק בניגוב, ואז הפך להיות דם) מה יכולה להיות הסיבה? אני ממש מודאגת.

יש מספר גורמים אפשריים, בניהם הריון שאולי לא התפתח, פוליפ, בעיה הורמונלית. כדאי לגש לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא הנשים ולהתקדם. בהצלחה

17/05/2020 | 15:05 | מאת: Shusha

עשיתי בדיקת הריון ויצא Neg<5 Pos>25 מה זה אומר?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים