קושי באיתור הביוץ, מחזורים ארוכים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/05/2020 | 21:32 | מאת: דנית

שלום, הייתי שמחה לקבל עצות כדי לאתר את מועד הביוץ. המחזורים שלי לא סדירים ונעים בין 37-45 ימים. בבדיקות אולטסאונד אמרו שהשחלות במראה קצת פוליציסטי. ניסיתי לבדוק עם מקלוני ביוץ במשך שבועיים רצופים לפני המחזור האחרון ואף בדיקה לא הייתה חיובית. ניסיתי גם את השיטה של בדיקת צוואר הרחם, אבל כל פעם שבדקתי הרגיש אותו דבר- קשה ונמוך, ככל הנראה זה לא היה בעת ביוץ. גם ההפרשות לא מאוד משתנות לאורך המחזור, ויותר תלויות בעוררות מינית מאשר בשלב בו אני נמצאת במחזור. יכול להיות שאני בכלל לא מבייצת ובכל זאת מגיע מחזור רגיל?

אנא הפני השאלה לפורום פוריות. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים