היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/04/2020 | 14:22 | מאת: מור

היי עברתי הבוקר היסטרוסקופיה אבחנתית, במהלכה הרופא ראה פוליפ ברחם. ביקש שאעשה אולטרסאונד בנוסף. עשיתי ממש לאחר מכן, ובאוחטרסטונד ראו שאני בהריון בשבוע 8, ושזה בעצם שק הריון ולא פוליפ. האם יש סכנה כרגע להריון? כי אסור לבצע את הפעולה בהריון.

ההריון חזק יותר מההיסטרוסקופיה, אם ממשיך להתפתח כרגיל אין מקום לדאגה, ידוע כבר על ניתוחים היסטרוסקופים בזמן הריון שההריון צלח לאחר מכן.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים