דלקת בשתן עם דם 2 שאלות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/04/2020 | 20:34 | מאת: אנונימית

היי ד"ר יש לי דלקת בדרכי השתן עם דם הרופאה נתנה לי תרופה MONUROL 3 G 1 SACHET לקחת היום(יום שני) וביום רביעי לפני השינה. קראתי באינטרנט והבנתי שזו תרופה חד פעמית. 1.האם זה תקין לקחת פעמיים את התרופה בהפרש של 48 שעות ? 2.כמו כן אני לוקחת גלולות יאז באופן קבוע - האם לקיחת האנטיביוטיקה פעמיים משפיעה על יעילות הגלולה ? תודה רבה מראש

את המינון תבדקי עם הרופאה שרשמה אותה לגבי יעילות הגלולות, יש הפחתה ביעילותן, כדאי להוסיף הגנה נוספת בזמן השימוש

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים