מבנה רחם דיסמורפי Y

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/04/2020 | 20:48 | מאת: נועה

שלום. בת 28 ללא הריונות וללא הפלות מנסה כ 1.5 לאחר 2 החזרת עוברים שנכשלו רירית יחסית דקה 6-6.5 בשיא , ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית הכל נמצא תקין למעט חלל דיסמורפי צורת Y 1.האם באמת זה יכול להשפיע על הרירית והקליטה להריון,ואיך? 2.האם היסטרוסקופיה ניתוחית מומלצת או שעדיף להמשיך לנסות להרות בivf ? המון תודה

שלום לך, אפיון רחם בצורת Y היא אבחנה חדשה יחסית, אין מספיק מידע בספרות הרפואית מהי נקודת הזמן הנכונה לבצע התערבות כירורגית. זה מאד תלוי במקרה, כמה זמן אי פוריות,כמה כישלונות הפרייה חוץ גופית, האם היית קליטה אי פעם של הריון, האם היו הפלות ועוד. יש להגיע להתייעצות עם מומחה בתחום בליווי ייעוץ מומחה בפיריון בכדי לתת לך מענה אישי הולם. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים