עיכוב במחזור עקב פאפ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/04/2020 | 22:56 | מאת: אירית

בחודש מרץ כ 15 יום לאחר הוסת פניתי לבדיקה שגרתית אצל הגניקולוגית . ואז הרופאה אמרה שהיא רואה דימום בנרתיק צוואר הרחם. מיד לאחר מכן היא עשתה לי פאפ. ובמשך 3 ימים אחרי הפאפ היו לי דימומים. בדיקת הפאפ חזרה שלילית ותקינה, אולם המחזור שמגיע באופן סדיר כל 28 יום מסרב להגיע. כבר עברו 40 יום מהוסת הקודמת למרות שהייתה לי תסמונת קדם ויסתית שיש לי בכל חודש לפני המחזור. ואני ממש מודאגת. האם הוסת מתעכבת עקב הדימום שהיה?.....

הפאפ לא משנה את מועדי הוסת. אם יש עיכוב וישנה אפשרות להריון יש לבדוק זאת, אחרת יתכן שיבוש הורמונלי שקרוב לוודאי יסתדר מעצמו בימים הקרובים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים