היסטרו אבחנתית וניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/02/2020 | 11:46 | מאת: שירה

לום ד"ר, ילדתי ילדה בניתוח קיסרי לפני כ4 שנים. התחלתי לפני שנה ניסיונות להרות, חוויתי הפלה בשבוע 9 ע"י גרידה בגלל חוסר דופק. מאז ניסיתי להיכנס להריון עוד חצי שנה ללא הצלחה. עברתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית וגילו שיש לי מחיצה ברחם של 50%. לפני כחודש וחצי,ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרתה ותיקון דפנות מבנה הרחם דיסמורפי בהצלחה (ביצעתי בדיקת היסטרו אבחנתית חודש לאחר הניתוח). כעת מנסה להרות שוב, מזה חודשיים. 1. האם לוקח זמן להיקלט להריון בגלל הפרוצדורה? 2. כמה זמן להערכתך סביר לנסות להיכנס להריון? לפני פניה לרופא. 3. מה השלב הבא? צילום רחם? אציין שפרופיל הורמונלי תקין וזרע תקין. תודה

האם זומנת להיסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הפעולה? קבלת וסת רגילה?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים