רירית רחם מעובה מאוד

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/01/2020 | 10:47 | מאת: מנור

שלום, החל מלידה בניתוח קיסרי שבוצעה לפני 4 וחצי שנים אני סובלת מאי סדירות במחזור החודשי, דימומים כבדים וארוכים ורירית רחם מאוד מעובה (יכול להגיע ל-30+ מ"מ) גם לאחר דימום אינטנסיבי הכולל קרישי דם, עברתי כבר 2 היסטרוסקופיות ניתוחיות (האחרונה לפני שנה) שהביופסיה בהם יצאה תקינה ועברתי כבר מספר רופאים שלא מצליחים לאתר את הבעיה. כל גלולה שמנסים לתת לי מעבה עוד יותר את רירית הרחם. מה יכולה להיות הבעיה? עשו לי פרופיל הורמונלי ולא מצאו בעיה... אני רוצה להיכנס להריון נוסף ומן הסתם עם הבעיה הזו זה לא יכול להצליח. תודה מראש

זו לא בעיה המתאימה להתייעצות באינטרנט, יש להגיע בצורה מסודרת עם התשובות הפתולוגיות מההיסטרוסקופיות להתייעצות במרפאה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים