מנח מוזר ומדאיג שבוע 37

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/11/2019 | 02:49 | מאת: איולה

שבוע 37, הערכת משקל 2.860. באולטרסאונד היום ובהערכת משקל שבוע שעבר נאמר לי שהעוברית שוכבת במעין פיסוק לא ברור. הראש למטה, שכיבה לאורך אבל פיסוק ברגליים. עובדה זו מתחברת לחלק מהתחושות שאני מרגישה בבטן, של תנועת כף רגל קטנה בשני צידי הבטן העליונה .. על מה מנח כזה יכול להעיד ולמה יכול לגרום?? במיוחד שידוע שהיא שוכבת ככה מזה זמן.. האם יש צורך בבירור על סמך השכיבה המוזרה הזו?? מה הן ההשלכות ? תודה רבה!

זה לא הפורום המתאים, אנא פני לפורום הריון ולידה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים