היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/11/2019 | 23:38 | מאת: מורן

היי לפני כמעט 3 שנים ילדתי תאומות בניתוח קיסרי לאחר הלידה היו דימומים במשך כמעט חצי שנה עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית וגילו שאריות לידה ושיליה ברחם אחכ עברתי היסטרו ניתוחית והדימום פסק והמחזור חזר להיות סדיר. אני מנסה שוב להיכנס להריון בעזרת טיפולי ivf כמו בהריון הקודם וללא הצלחה רציתי לדעת אם אחרי ניתוח ההיסטרוסקופיה יכולות להיווצר שוב הידבקויות שמונעות ממני את הצלחת החזרת העוברים? או שאחרי הניתוח שניקה הכל אז מצב הרחם תקין וזה לא קשור לחוסר ההצלחה?

ישנן כמה אפשרויות, לאחר הוצאת שיליה לעיתים עלולות להיווצר הידבקויות, אם הן משמעותיות ישתכן וזו הסיבה לאי הקליטה להריון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים