גלולות של סרזט תוך כדי הנקה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/11/2019 | 11:44 | מאת: אנונימי

אני כבר באמצע החפיסה השניה של סרזט אחרי דימומים של שבועיים וחצי בהתחלה, ואני לא ממש מקפידה לקחת בשעה מסוימת כל פעם לפני השינה סביבות10-1 בלילה רציתי לשאול אם זה שומר על האמינות של הגלולה? היום הייתי אמורה לקבל מחזור לפי התאריך (למרות שלפני לידה קודמת לא הייתי עם מחזור בסרזט ) ועשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילי האם זה אמין?

נטילה יומיומית של סרזט מגנה מהריון, יש להקפיד על שעת הנטילה, אם הדימומים אינםפוסקים יש לגשת לבדיקה לקבלת ייעוץ איך להסדיר הדימומים.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים