איחור אחרי לקיחת פוסטינור , המחזור תמיד מקדים לי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/10/2019 | 13:15 | מאת: נטלי

היי לכולם , שכבתי עם חבר שלי בזמן ביוץ בלי אמצעי מניעה ולא שמתי לב שזה היה בזמן ביוץ .. למחרת לקחתי פוסטינור, הייתי אמורה לקבל לפני 6 ימים ולא קיבלתי .. לא היה לי תופעות לוואי לאחר לקיחת פוסטינור חוץ מקצת עייפות וזה כנראה בגלל האנמיה שייש לי . חשוב לי לציין שהמחזור שלי מאוד סדיר , ואם יהיה בו שיבוש זה רק שהוא מקדים ביומיים לפחות מעולם לא איחר לי .. אני לא יודעת מה לעשות והאם לקנות כבר בדיקת הריון , האם זה הגיוני שמאחר לי כבר שבוע ? מה אפשר לעשות? אשמח לכל עזרה!! תודה רבה !

בצעי בדיקת הריון ופני לבדיקת רופא נשים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים