דפו פרוורה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/07/2019 | 17:35 | מאת: אליס

שלום, אני משתמשת בדפו פרברה כבר שנה וחצי.אחרי 3 לידות בריאה,לא מעשנת.האם הזריקה עלולה לגרום לכאבי ראש? מעולם לא סבלתי ממגרנה.ולא חלילה משבץ או קרישי דם.אין לי קרישתיות יתר.וכעת הופיע לי כאב ראש פועם כזה שעובר לאט.האם זו תופעת לוואי מוכרת? או שאני צריכה לקבוע תור לנוירולוג? אודה לתשובתך . אליס.

28/07/2019 | 17:36 | מאת: אליס

האם אני בסיכון לקבל שבץ?

התרופה עלולה לגרום לכאבי ראש, יש לפנות לרופא שרשם לך התרופה להתייעצות לגבי המשך הטיפול

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים