5 חודשים לאחר לידה עם מחזור קל מאד

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/05/2019 | 08:00 | מאת: הודיה

שלום,אני 5 חודשים אחרי לידה ומניקה באופן חלקי(במשך הלילה לא מניקה וביום מניקה)קיבלתי מאז הלידה 3 מחזורים שהמחזור השלישי התחיל לפני יומיים ,המחזורים הראשונים היו מסיבייים והמחזור השלישי התחיל מאד קל ביום השני למחזור התחיל לצאת יותר דם אבל היום שוב יש דומום קל מאד.דבר נוסף ההפרש בין המחזור הראשוןלשני הוא 40 יום ועשיו קיבלתי את המחזור השלישי רק 21 יום מהמחזור הקודם!! (שלפני ההריון זהלא קרה לי אף פעם. שאלות: 1.האם זה תקין? מדוע המחזרו הוא מאד קל ואין הרבה דם בשונה מהמחזורים הקודמים? 2. האם תקין שקיבלתי כ"כ מוקדם לאחר 21 יום? 3. אני מאד רוצה לדעת האם אלו מחזורים נטולי ביוץ כמו שאומרים שיש בזמן ההנקה או שבכל זאת כן התרחש אצלי ביוץ. האם אני יכולה לדעת את זה ?

גשי לבדיקת אולטרסאונד לשלילת שארית הריון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים