עזרה- איחור לאחר פוסטינור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/03/2019 | 14:17 | מאת: נטלי

אני וחבר שלי שכבנו 5 ימים אחרי שסיימתי מחזור, באמצע האקט הקונדום נקרע והוא הוציא ישר ולא גמר בבוקר, בערך 12 שעות אחרי המקרה לקחתי את גלולת היום שאחרי -פוסטינור. אחרי שבוע מאז הגלולה היה לי דימום של 3 ימים כחלק מתופעות לוואי של הפוסטינור והפסיק. הבנתי שאחד מהתופעות לוואי הן איחור של המחזור . המחזור שלי היה אמור להגיע לפני שישה ימים ואני לא יודעת מה לעשות.

להמתין לוסת, אין אפשרות בשלב זה לעשות משהו.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים