שאלה חשובה מחזור חלש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/01/2019 | 22:31 | מאת: ריהאם

שלום אני בת 30 שנים עם שתי לידות האחרונה לפני 5 שנים עם התקן מירינה בחודש מאי לפני חצי שנה הסרתי את ההתקן ושמתי התקן רגיל (הראשון היה עם סיבוכים בשד וגושים וציסטות ברחם) . בחודש נובמבר קיבלתי שני מחזורים ובחודש דיצמבר וינואר כמעט לא קיבלתי רק מחזור חלש נשאר יום וחולף למרות שבדיקות הדם ההורמונליות בנורמה ! שאלתי מה יכול להיות הבעיה ? אני באמת מוטרדת וכל כך לחוצה הייתי אצל רופת נשים והיא אמרה אולי לחץ נפשי!! והיא לא יכולה לתת לי תרופות בכדי להוריד המחזור כי יש לי בעיית קרישיות יתר תורשתית.. אני חוששת שיהיה משהו שאני מפספסת ? אשמח לענות לשאלה שלי לאיזה כיוון אני יכולה לפנות למשל גניקולוג או רופת נשים אחרת?

אי סדיוות המחזור היא בעיה גינקולוגית יתכן ע"ר אנדוקריני, יש לבצע אולטרסאונד לוודא מיקום ההתקן, ולבצע בדיקות דם לבחון הציר ההורמונלי, כך ניתן יהיה להתקדם ןלסייע. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים