ממצא לאחר היסטרטסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/12/2018 | 07:25 | מאת: רבקה

שלום רב עשיתי ניתוח להוצאת פוליפ הורידו לי את פוליפ בקוטר 3 מ"מ עקב בעית פיריון. חודש לאחר הניתוח בבדיקה וגמילית עדין נראה מסה אקוגנית לא תקינה עם רירית בעובי 10 מ"מ.ירד מ20 מ"מ ל10. מה יכול להיןת הסיבה?? טרם קיבלתי את תשובות של הפוליפ שנשלח לבדיקה אשמח לתשובה

בת כמה את? בריאותך? מה הסיבה להיסטרוסוקפיה ? דימום? פוריות? האם עברת ביופסיה מרירית הרחם מעבר לפוליפ שהוצא?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים