דימום שבועיים לפני מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/11/2018 | 19:17 | מאת: אלה

היי, אני בת 31, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון בפעם השנייה והפסקתי גלולות לפני חודשיים בערך. הופיע לי היום דימום רק בניגוב והוא חלף די מהר, אני אמורה לקבל מחזור רק עוד שבועיים. לא הרגשתי כאבי בטן, אלא חולשה קצת, סחרחורת וכאב ראש. על מה זה יכול להעיד? יש סיבה לדאגה? תודה רבה

יתכן וזהו דימו המופיע בביוץ או בהשתרשות הריון, יש לעקוב ולראות אם התופעה נשנית יש לחזור ולהבדק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים