דפה פרוורה - זריקה למניעת הריון. ...........

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/11/2018 | 00:02 | מאת: ברברה

היי קיבלתי את הזריקה למשך שנה וחצי במשך השנה הייתי לרוב נקייה אבל בהחלט היו לי הכתמות לעיתים רק חומות אבל גם ורוד - אדום עכשיו אני רוצה מאוד להרות הייתי אמורה לקבל את הזריקה לפני כחודשיים אבל לא קיבלתי משבוע שעבר יש לי כל מיני כתמים השבוע כבר נהיה יותר כתמי דם שבוע שעבר כבר הרגשתי כאילו המחזור החודשי מגיע... כאבי בטן... כאבי שדיים.... האם זה נקרא באמת מחזור? למשך כמה זמן זה יהיה עכשיו כל הזמן כתמים? מתי הביוץ אמור לחזור??? אשמח לקבל תשובות תודה רבה רבה

יתכן חודש חודשים אחרי מחזורים לא ביוציים, עקבי דרך אולטרסאונד או מדידת חום השחר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים