דימום צמיגי חום שבועיים לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/11/2018 | 10:06 | מאת: בת 30

שלום בת 30 עם מחזור סדיר כל 27 28 יום. נסיונות כניסה להריון כושלים במשך חצי שנה. ביוץ לפי הבדיקות הביתיות כ3 שבועות מתחילת מחזור. הבעיה החודש שהופיע דימום שבועיים אחרי הוסת. תיאור: צמיגי חום קרישי עם אי נוחות בטנית באיזור הרחם. נמשך כבר כמה ימים בדיקות הריון וביוץ שליליות. מה הסיבה? תודה

שלום יש לברר 2 מסלולים: אולטרסאונד לשלול פוליפ הומונלי לשלול שיבוש בהצלחה

03/11/2018 | 18:31 | מאת: בת 30

תודה רבה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים