כתמי דם המופיעים לסירוגין מדי חודש.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/10/2018 | 20:57 | מאת: אנונימית

שלום. בת 23 לאחר 2 לידות, האחרונה לפני 7 חודשים. לא מניקה. מחזור סדיר כל 32 ימים פלוס מינוס. אורך הווסת כ5 ימים דימום די חזק וכהה עם קרישי דם. לפני כשבועיים היה דימום שהיה נראה כמו השתרשרות (מאוד ורוד וכמות מעטה) והיום התחיל דימום משמעותי אבל לא כמו בכל מחזור (הפעם הדם מאוד דליל , ממש מימי ובהיר). עפ"י בדיקת הריון יצא שלילי. תאריך וסת אחרון 26.10.18. יש צורך לפנות לבדיקה מקיפה עבור גורמים שיכולים ליצור דימומים שונים מבדר"כ ?

כדאי בדיקת אולטרסאונד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים