מחזור. לא סדיר פעמיים בחודש...

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/10/2018 | 23:03 | מאת: אלה

שלום אני בת 31 אחרי 2 לידות. האחרונה לפני 6 שנים בשמך 6 שנים אלו קיבלתי מחזור סדיר כל 28 יום בערך החודש קיבלתי פעמיים האם יש סיבה לדאגה ? המחזור אינו פוסק כבר 7 ימים ורק מתגבר לא נראה שהולך להגמר מה עושים? קבעתי תןר לרופא אבל עדיין אני בחרדות ...........................................................................

בצעי בדיקת הריון, אם שלילית אין סיבה ללחץ גדול, יתכן ויש פוליפ רחמי או שיבוש הורמונלי בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים