פומיניק - דימום נחלש וכאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/10/2018 | 11:35 | מאת: פומיניק - דימום וכאבי בטן תחתונה חזקים

שלום, בת הזוג החלה ליטול את הגלולה פומיניק לפני 11 יום. הרופא רשם תרופה כי לדעתו מתאימה לה יותר ( יש ציסטות בשחלות). יומיים לאחר לקיחת הגלולה סבלה מדימום די חזק שהלך ודעך עם הזמן ולאחר מספר ימים כבר לא נראה ואולי פסק אך יחד עם זאת גם החלו כאבים חזקים (לעיתים חזקים מאד ולעיתים חלשים) באיזור הבטן התחתונה. האם יש צורך ואפשר להפסיק את התרופה עד לפגישה עם הרופא בעוד כשבועיים? מה עליה לעשות עד אז? תודה

אם יש כאבים מתגברים יש לגשת ללא דיחוי לבדיקה במיון/מוקד/רופא נשים בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים