פוליפ / שרירן תת רירי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/09/2018 | 09:13 | מאת: רינת

היי לפני כ-4 חודשים בUS שגרתי התגלה ממצא ברחם בגודל של 13 מ"מ שמתאים לשרירן תת רירי. לאחר מכן עברתי היסטרוקופיה אבחנתית שבה נאמר לי שמדובר בפוליפ ויש להוציא אותו. עברתי היסטרוקופיה ניתוחית והממצא לא הוסר במקומו הוסרה רקמה בלתי סדירה- מה המשמעות של רקמה בלתי סדירה? מאז עברתי שוב היסטרוקופיה אבחנתית שבה נאמר לי שוב שמדובר בפוליפ ועברתי שוב ניתוחית ושוב הממצא לא הוסר. אני מאוד מבולבלת ולרופאים אין תשובות. אמרו לי להמתין לתשובות הביופסיה השניה ולחכות לבצע US חוזר בעוד כחודש ומשם להמשיך לבדיקות האם תוכל לכוון אותי? איך שני רופאים שונים מפספסים

שלום לך, לא נראה כי האבחנה הייתה פוליפ אם ב-2 היסטרוסקופיות שונות לא התקבל פוליפ בתשובה ההיסטולוגית, האם יש דימומים ? בעיית פיריון? אם אין אף אחת מבעיות אילו אין צורך בשום פעולה נוספת חוץ ממעקב

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים