התקן רחמי- להוסיף או לא?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/09/2018 | 10:01 | מאת: ורד

שלום. עברתי 3 ניתוחים קיסריים, כאשר האחרון היה לפני כארבע וחצי שנים ועשיתי על הדרך קשירת חצוצרות. המחזור מגיע באופן קבוע וסדיר, רק שבשנים האחרונות אני מרגישה שהוא אורך יותר ימים והדימומים מוגברים. אני מעוניינת כמובן להפחית את הדימום הווסתי , והאמת שאין לי בעיה שלא יגיע בכלל. השאלה שלי, האם אני יכולה להוסיף אצל רופאת הנשים התקן מירנה? והאם בכלל יש יתרונות או חסרונות בגיל 41 לקבלת המחזור?

התופעה שאת חוה אפיינית לאחר ניתוחים קיסריים וקשירת חצוצרות, הטיפול התרופתי אפשרי הן ע"י מירנה, גלולות או צריבה של רירית הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים