חווה דימומים לא סדירים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/09/2018 | 12:55 | מאת: שירי כהן

התחלתי לקחת גלולות מינס לפני כשלושה חודשים. במשך השלושה חודשים לא לקחתי את הכדורים הלבנים, כך שלא קיבלתי מחזור. במהלך השלושה חודשים האלה היו לי דימומים (לא מחזור) יחסית כבדים. עשיתי 2 בדיקות הריון בהפרשים של שבועיים, שתיהן יצאו שליליות, כך שאני לא בהריון אבל עדיין לא מבינה מאיפה הדימומים. החודש החלטתי שאני רוצה לקבל מחזור ועכשיו אני בכדור השלישי הלבן וזה לא מרגיש לי כמו מחזור, יש טיפה דימום חום פעם אחת ביום וזהו. (יש לציין שהדימומים במהלך השלושה חודשים היו יותר כבדים מהדימום הזה) האם זה המחזור? חשוב לציין שיש לי היסטוריה רפואית של אירוע מוחי. (יש לי תור לרופאת נשים רק בעוד חודשיים כך שעד אז אשמח לעצות מכם כדי להבין מה הבעיה. תודה)

עד השלמת הבירור ואישור ממומחה קרישה לא הייתי במקומך נוטל שום גלולה, אירוע מוחי הוא בעיה רפואית שאין להקל בה ראש, היא עלולה לחזור בצורה חמורה ותר בעיקר בנשים שנוטלות גלולות הורמונליות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים