מחזור בן שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/08/2018 | 15:03 | מאת: דנית

הי, אני באזור גיל המעבר (50), וכרגע נמצאת במחזור שנמשך כשבועיים וחצי (דימום חלש ביותר אך עדיין קיים) . המחזורים שלי מגיעים אחת לחודשיים וחצי בערך. האם עלי לדאוג? כרגע אני בחופשה של כשלושה שבועות בחול, האם כדאי לגשת לרופא מקומי או להמתין לחזרתי לארץ?

דימום חלוש אינו אינדיקציה לפעולה רפואית בחו"ל אלא אם גורם לתסמינים כגון חולשה או התעלפות, אחרת עדיף להשלים בירור וטיפול בארץ עם שובך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים