איחור בקבלת ווסת, בדיקת בטא שלילית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/07/2018 | 09:19 | מאת: ציפורה

ילדתי לפני כחצי שנה הנקתי הנקה מלאה עד סוף חופשת לידה ולאחר מכן הנקה חלקית שפחתה עם הזמן כרגע מניקה פעם ביום/יומיים לפני כחודש היה לי ארוע של דימום קל פעם אחת בלבד שלא נמשך כמחזור, אלא פסק באותו יום ומאז לא ראיתי עוד כלל ביצעתי בדיקת בטא אולם להפתעתי הרבה היא יצאה שלילית שאלה :כמה זמן מאז סיום ההנקה אמור להופיע דימום ??

שלום לך ומז"ט! הוסת הסדירה חוזרת כ- 4-8 שבועות לאחר הפסקת ההנקה בברכה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים