פצע בפתח צוואר הרחם לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/07/2018 | 12:59 | מאת: שירן

שלום, אני נמצאת כמעט ארבעה חודשים אחרי לידה. על הנקה מלאה+ גלולות סרזט, שומרת טהרה ונמצאת במצב של דימומים חוזרים. כבר לאחר הלידה( כשנגמר הדימום מהלידה בערך שישה שבועות פלוס) התחיל אחרי שבוע שהייתי אצל הרופאה דימומים, חזרתי אליה חודשים וחצי אחרי הלידה כי הדימומים לא פסקו והיא אמרה שהכל נקי והרירית דקה. לצערי הדימומים לא עברו, לקחתי קומפלקס הדרים וזה יחסית הרגיע. במהלך בדיקות הטהרה שלא הצלחתי לעשות, פניתי לבודקת טהרה(שבודקת אם הדימום מהרחם או מהנרתיק) והיא אמרה שיש פצע בפתח צוואר הרחם, גם עכשיו חודש אחרי ודימומים חוזרים עשיתי אצלה בדיקה כי לא הצלחתי להטהר ושוב פצע בפתח הצוואר. מה אפשר לעשות כדי שהפצע יפסיק לדמם? תודה רבה

להגיע לבדיקה אצל רופא נשים

11/07/2018 | 09:05 | מאת: שירן

פעם אחת חמישה שבועות אחרי לידה ופעם נוספת חודשיים אחרי לידה. אמרה שהכל תקין

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים