צריבה של רירית הרחם ודימומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/05/2018 | 11:06 | מאת: רבקה

שלום, אני בת 42 שתי לידות בקיסרי האחרונה לפניי 13 שנה. סובלת מדימומים מוגברים ועל כן בוצע בי צריבה של רירית הרחם. במהלך כל החודש לאחר הצריבה היה לי דימום והפרשה ורודה. במקביל היה ביוץ של ביצית שהתפוצצה ודיממה לתוך עצמה, ולאחר מכן בעקבות כאבים התגלה גם דלקת באגן וקיבלתי אנטיביוטיקה משולבת. לציין שנאמר לי שהניתוח הצליח ורק 5 מ״מ לא נצרב בגלל דלא הצליחו עקב רחם עקום ומעוות. אתמול קיבלתי וסת והדימומים בכלל לא קלים ומאוד דומה לכל הווסתות שלפניי. האם הניתוח לא הצליח? אמשיך לסבול מווסתות קשות? אציין שנלקחה ביופסיה שבה נאמר שהכל תקין.

שלום לך, איזו סוג של אבלציה בוצעה ? כירורגית? טרמית? מה בדיוק ההיסטולוגיה? כמו כן יש להביא בחשבון שלרוב תוצאות האבלציה מגיעות כ-2-3 חודשים אחרי הפעולה בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים