דימום ויסתי בצבע חום שחור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/05/2018 | 18:33 | מאת: אור

הי דר, בשלושה מחזורים האחרונים הדימום הויסקי דלי בצבע חום שחור. אני בת 40. לאחר 3 לידות. 2 היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שאריות שיליה (אצלך :) קוניזציה להסרת תאים טרום סרטניים לפני שנה. קולפוסקופיה,טאייפינג ופאפ תקינים בשלוש הפעמים האחרונות השנה. האם יש סיבה למחזורים בצבע כהה כל כך?? תודה מראש

שלום לך, יתכן ויש תופעה של חודרנות שיליה לרירית הרחם-אדנומיוזיס יש לבדוק באולטרסאונד התכנות התופעה בברכה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים