מחזור חלש וארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/04/2018 | 11:17 | מאת: דורית

היי. קיבלתי מחזור ביום ה28 בדיוק, לאחר קיום יחסי מין. הדימום היה חלש ונפסק. יום לאחר מכן קיימתי יחסי מין ושוב התחיל הדימום. ומאז אני בימי וסת. בדרך כלל יש לי מחזור עם דימום כבד שנמשך ארבעה ימים לכל היותר. עכשיו אני ביום החמישי והדימום נמשך, ולכל אורך המחזור הדימום חלש יותר מהרגיל... אני לא לוקחת גלולות ולא משתמשת באמצעי הגנה. אין לי כאבים... האם יש צורך בבדיקה?

11/04/2018 | 11:36 | מאת: דורית

אני בת 29 עם בן זוג לפני הריונות וילדים....

אם אין שום עילה ברורה כגון: טיפול תרופתי, פעולה כירורגית, שינוי תזונתי או לחץ נפשי כדאי לגשת לבדיקה בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים