שלושה חודשים לאחד הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/02/2018 | 13:51 | מאת: שלושה חודשים לאחר הריון

שלום רב, אני לאחר לידה טבעית שלושה חודשים לאחר ההריון, הייתי בבדיקה אצל רופא נשים והתלוננתי על דימום לאחר קיום יחסים, בזמן היחסים מאוד כואב לי ולאחר היחסים יש לי דימום קליל. הרופא עשתה לי בדיקת pap יצא לי דם בפעם הראשונה ולכן עשתה שוב וגם בפעם בשנייה היה דם, ואמרה שזה דימום מצוואר הרחם. שלחה אותי לקולוסקופיה. רציתי לדעת לדעתך מה אתה חושב שזה יכול להיות? ויכול להיות שזה כתוצאה מהלידה? תודה רבה!

קרוב לוודאי שזו תפועה המכונה אקטרופיון בה תאים מפנים תעלת צוואר הרחם מתפשלים לכיוון הנרתיק, תאים אילו פריכים ונוטים לדמם, זו לא פתולויגה מדאיגה וניתנת לטפול, אך כמובן יש להשלים את בדיקת הקולפוסקופיה ע"מ לוודא שזו האבחנה בהצלחה

18/02/2018 | 20:18 | מאת: שני

תודה רבה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים