מחזור ארוך וחלש אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/09/2017 | 07:48 | מאת: מודאגת

שלום . ילדתי לפני שלושה וחצי חודשים . מאז הלידה קיבלתי מחזור פעמיים אשר היה עם דימום מועט יחסית ונמשך 9-10 ימים. 60 יום אחרי הלידה הייתי בביקורת אצל רופא הנשים והכל היה תקין . האם אתה חושב שצריך ללכת להיבדק שוב או שזה מצב סביר אחרי לידה ? ( צריך לצייו שיש לי שחלות פוליצסטיות ) תודה

האם את מניקה? אם יש שחלות פוליציסטיות ידועות כל כמה זמן לפני ההריון היית מקבלת וסת?

09/09/2017 | 21:21 | מאת: מודאגת

אני לא מניקה . והפעם הדימום המשיך כמעט שבועיים ( דימום חלש בערך פעמיים ביום ) . לפני ההריון לקחתי גלולות אך ממה שזכור לי מלפני המחזור נמשך 5, 6 ימים. האם יכול להיות שהדימום עכשיו עדיין קשור איכשהו להריון ? ( שהוסג ב ivf ) או שיש סיבה לחשד למשהו אחר ? תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים