כאבים בבטן התחתונה והרגשת דופק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/03/2017 | 23:19 | מאת: מירה

יש לי כאבים בבטן התחתונה ממש כמו כאבים של צירים או מחזור חזק מאוד בערך כשבוע. מרגישה גם כמו דופק בבטן. אני מעל גיל 40 ואני לא בהריון . היום היתה גם הפרשה לבנה עם דם. מה הסיבה לכאבים החזקים?

שלום לך, אני לא מכיר מספיק את הרקע שלך, האם ידוע על שרירן ברחם? ציסטה בשחלה? נוטלת גלולות? התקן? הסיבות האפשריות מרובות יש להשלים פרטים ולפנות שוב בנתיים אם אין הקלה פני למיון/רופא מטפל

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים