crps

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/05/2008 | 06:10 | מאת: עודד

מחבר: ד"ר אידלמן ליאוניד תאריך: 3.5.2007 שעה: 13:23 קישורים ממומנים שלום רב, כאבים נוירופטיים מהסוג CRPS - מקורם בעצב עצמו. כלומר, עם המיפוי אינו מראה שישנה בעייה בעצם ניתן לחשוב גם על אבחנה זו. לא קיימים מבחנים שבעזרתם ניתן לאשר את האבחנה בוודאות. טיפול בעזרת פיזיוטרפיה והפעלה לצורך שיקום הם טיפולים בהחלט מקובלים. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

10/06/2008 | 14:03 | מאת:

שלום רב עודד, כוונתך אינה לגמרי ברורה - האם אתה רוצה דעה על מה שד"ר אידלמן כתב? כיצד אנו יכולים לסייע? יש לזכור שפורום זה איננו פורום המנוהל ע"י רופאים אך אם נוכל לסייע או לשתף אותך בידע ובנסיון שלנו - נשמח לנסות לעשות זאת. דרך אגב, האם האדם שעליו מדובר מקבל כיום טיפול פיזיוטרפיה או ריפוי בעיסוק?