בורסיטיס במפרק הירך

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 17:51 | מאת: רוני

האם יש פתרון? אני מטפל בכדורי ארקוקסיה מזה כחמישה חודשים ללא הועיל.

29/11/2005 | 18:35 | מאת:

שלום רב, כדי לך לפנות לאורטופד אך בכל אופן יש מספר דברים שאני יכולה לייעץ לך (לא כאשת מקצוע אלא מתוך ידע ונסיון אישי): כדי לך לנסות למרוח על האיזור משחת וולטרן כדי לך לשים חימום על האיזור לדוגמא:בקבוק מים חמים עם כיסוי או כרית חימום שמחממים במיקרוגל. אם תהיי בים המלח אומרים שחבישות בוץ הן מאוד יעילות לדברים כמו בורסיטיס. תתיעצי אם רופא אם כדאי לנסות זריקת קורטיזון מכיוון שהטיפול האנטי-דלקתי (ארקוקסיה) איננו עוזר. אומרים שלא כדאי יותר משתי זריקות כאלו. אם כל זה לא יעזור, אנסה לחשוב למי כדאי לפנות הלאה.