פתרון ל - "תסמונת הפה השורף"

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/02/2008 | 23:16 | מאת: שי

אחרי עבודת מחקר יסודית באינטרנט(כולל התייעצות עם רופאים המומחים בתחום רפואת הפה) להלן פורמולת הטיפול האידיאלית "בתסמונת הפה השורף": קלונקס (כידוע) B3 - ניאצין B7 - ביוטין חומצה אלפא ליפואית השימוש בפורמולה הנ"ל יפתור את בעיית "השריפות" לחלוטין ! נראה לי שהשירות יעזור לסובלים ולמטפלים כאחד!

26/02/2008 | 11:47 | מאת:

שלום שי, האם השילוב הזה הוא מה שהקל עליך?

26/02/2008 | 12:36 | מאת: שי

הבעייה אמנם לא הייתה אצלי אלא אצל ידיד והשילוב פתר לגמרי את כל הסימפטומים של "תסמונת הפה השורף".

26/02/2008 | 23:51 | מאת: דניאלה

שלום רב, ראשית תודה על הטיפ ונקווה שיוכלו עוד אנשים להנות ממנו. שנית,יש לזכור כי הדיווח כאן, מוצלח ככל שיהיה,הוא ממקרה אחד, אפילו אם יש תימוכין על כך במקורות נוספים, אבל כרגע זהו מקרה יחיד, כך שמזה לא עושים סטטיסטיקה... עם זאת, זהו טיפול נאיבי, ללא סיכונים, ללא תופעות לוואי, זול. כך שעקרונית- אין מה להפסיד, ויש רק מה להרוויח אם מנסים אותו מס' ימים, אז למה לא, בעצם?! אז, הלוואי שאיש לא יסבול מהתסמונת, ואם כן, שיהיה בהצלחה עם ה"קוקטייל"

27/02/2008 | 11:36 | מאת: שי

לדניאלה, חן חן על התודות, כבר כמעט שבוע שזה עוזר והלוואי שימשיך כך..