כל הכבוד

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 15:40 | מאת: זינגר טובה

מנדי שלום מנדי שלום רב! אני מברכת אותך מעומק ליבי על הקמת הפורום, ובמיוחד כי אני יודעת כמה קשה להתארגן ולתפקד עם כאב כרוני. אני לא יודעת עם ההקמה קשורה באיזו שהוא אופן לזעקותי ובקשותי לעזרה מהסוג הזה או מכל סוג שהוא, או שהאיתוי מקרי, אך זה בכלל לא משנה, העיקר שיש, אני מרגישה קצת כמו חזון אחרית הימים, אני מברכת אותך מעומק ליבי ומודה לך מכל ליבי ומוכנה לתמוך ולסייע ככל יכולתי וכנדרש, אני אחות אקדמאית וסובלת מ R.S.D או כמו שנקרא עכשיו C.R.P.S קידום הנושא של כאב כרוני בכלל ו R.S.D בפרט, חשוב ביותר והדרך היחידה שאולי תוכל להביא להקלה על הסובלים על ידי, כניסת תרופות וטיפולים שיכולים לסייע לסל התרופות, הכרה על ידי ביטוח לאומי ועוד קודם לכן מודעות מוגברת אצל צוותי הבריאות, לצערי ניתקלתי בבורות איומה בנושא ומקריאה הסתבר שזה כך ברב העולם, רק שברב המדינות המפותחות קיימות קבוצות שעוסקות בהעלעת המודעות למחלה. מנדי, ישר כח, ואשמח אם תפני אלי לכלדבר שתרצי. בברכת הרבה הצלחה, הרבה בריאות ושלא תדאי עוד כאב מיותר טובה

29/11/2005 | 16:12 | מאת:

טובה היקרה, אני יודעת על בשרי מה זה CRPS ויודעת כמה קשה לתפקד עם זה. מה עוזר לך עם הכאבים? אפשר לעזור לך בדרך כלשהי? אני בהחלט מחפשת אנשים כמוך לעמותה במיוחד כי את מראה כאן שאת באמת מבינה את הבעיות ואת הצורך בשינוי ובשיפור המצב. בפרלמנט האירופאי כאב כרוני הוכר כבר כמחלה בפני עצמה. אנו פועלים שיכירו גם כאן בכנסת בדבר זה. במסגרת דיון שארגנתי בכנסת שנה שעברה ביטוח לאומי הבטיחו שהם נותנים אחוזי נכות על כאב כרוני אך ממה שאני שומעת אין המצב תמיד כך. כתבתי, יחד עם פסיכולוג רפואי ואחות ראשית, אחראית על תחום הכאב, אמנת שירות וכן עצות לסובלים מכאב כרוני. אם תרצי אוכל להעביר לך את שני הדברים הללו באי-מייל ואולי תוכלי גם להפיץ ולתלות את זה במקום בו את עובדת. אני מאוד מודה לך על המילים החמות ובנוסף להערכה הרבה שיש לי על הצעות העזרה, תדעי שכאן המקום להוציא ולבטא את כל אותן התחושות הקשות המלוות את החיים על הכאבים. שוב תודה לך.