כאבים באגן

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/07/2007 | 13:50 | מאת: מאשה

אמי בת 70 סובלת מכאבים חזקים באגן השמאלי. נקבע לה תור ליום ראשון לאורטופד, אבל בינתיים הכאבים חזקים . קשה לה לעמוד , לשבת וכו... מה אפשר לעשות בינתיים? תודה.

17/07/2007 | 14:22 | מאת: דניאלה

שלום רב, עד לבדיקת הרופא ביום א' הקרוב הייתי מציעה לנסות ליטול משככי כאב רגילים שאינם מצריכים מרשם רופא. מכיוון שמדובר באישה מבוגרת, ויתכן ונוטלת תרופות אחרות או קיימות מחלות נוספות ברקע, כדאי להתייעץ אולי, אפילו טלפונית, עם רופא המישפחה שמכיר את מצבה הבריאותי, איזה מבין התרופות הללו- אופטלגין, פרוקסול, אדוויל, וכו' מתאימים לה, ובאיזה מינונים. כל טוב ובהצלחה בהמשך. דניאלה

22/07/2007 | 15:25 | מאת:

שלום לך מאשה, זה ודאי מאוד קשה לראות את אימך סובלת, ללא יכולת לסייע אך מכיוון שעניתי רק היום, אתייחס למה שעדיין רלוונטי, ממקומו לא כרופאה אלא כחולה מנוסה.... בהמשך לתור של אימך שנקבע להיום: א. אני מקווה שהרופא יוכל לסייע לאימך ולבצע את כל הבדיקות הנדרשות. ב. חשוב לציין בפני הרופא ולהדגיש את עניין הכאבים, זאת, בעיקר משום שניתן לתת לה טיפול לכאבים על מנת להקל עליה- לשם כך, חשוב להגיע עם רשימה מסודרת של כל התרופות שהיא נוטלת על מנת למנוע התנגשות של תרופות וכן, אם יש לכם בדיקות רלוונטיות, הביאו גם אותם. זה שאדם הינו מבוגר, בהחלט אינו אומר שצריך להשלים עם הכאבים! ג. לאחר התור, אם לא תרגישו שקיבלתם את מלוא העזרה לה אתם זקוקים וגם אם אתם פשוט רוצים לשתף אותנו, נשמח לנסות לכוון אתכם למומחים הנדרשים. הרבה הצלחה ובתקווה שאימך תחוש הקלה בקרוב, מנדי