c.p.k. לא אנושי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/05/2007 | 14:13 | מאת: לילך

שמי לילך ואני מתייעצת לגבי אבא שלי לפני כמעט חודש התקשרה אליו רופאת המשפחה באמצע הלילה ודרשה שילך למיון באופן מיידי בעקבות תוצאות בדיקות הדם שקיבלה. בתוצאות היתה רמת הC.P.K. בדמו של אבי 3900 כשהנורמה היא 0-190 . במיון ישר בדקו את שריר הלב והוא נמצא תקין הם ערכו עוד בדיקות שנמשכו יותר זמן מתוצאות ולא מצאו כלום ובעקבות כך שלחו אתו הביתה. אבי סובל מסמפטומים כגון : ראש אדום, אף נפוח וכואב, רגישות רבה ואודם בקצוות האצבעות של הידים, וורידים בולטים בשוק - שוק אחת יותר נפוחה מהשניה עם אזור שנרדם ורגיש במיוחד, כאבים בפרקים - חוסר יכולת לגרד מאחורי הגב או לסרוגין להוציא ארנק מכיס המכנס, קושי להרים את הרגליים. מאז המיון ראה אבי רופא אחד בשערי צדק בירושלים שטען שהוא לא רואה את הביעה ולכן כדי לקבוע תור לעוד רופא מומחה שהתור שיש הוא רק לעוד 3 חודשים. בנתיים המצב מחמיר ואבי מתקשה כמעט בכל פעולה , מצב רוחו ירוד מאוד והוא עובד עצות היום בבוקר דרך פרוטקציה כמובן הצלחנו להפגיש אותו עם רופאה מומחית בשערי צדק והיא החליטה לאשפז אותו לצורך בדיקות נוספות. לא הזכרתי שאת בדיקת הc.p.k.עשה אבי 3 פעמים והתוצאה לא ירדה מ-3100 אני מודאגת ועובדת עצות הרפואה הקונבנציונליות מאחזבת שוב ושוב אין אף רופא שמצליח להסביר מה לא בסדר ואיך יתכנו תוצאות כאלו גבוהות לאדם שלא נדרס או נמחץ על ידי מחבש אני מבקשת אם יש רופא שיש לו צל של מושג מה קורה לאבא שלי ויכול לעזור בתשובות בבקשה צור איתי קשר במייל. בתודה ותקווה לילך.

29/05/2007 | 14:38 | מאת:

שלום רב לך לילך, צר לי לשמוע על הסבל שאביך עובר ואני מניחה שזה בוודאי מפחיד ומלחיץ מאוד עבורו ועבורכם. עם זאת, חשוב לי לא להטעות אותך ולסייע לך להגיע לייעוץ הולם. הבעיות שאת מתארת לא נראות לי בעיות של כאב כרוני אלא בעיה אחרת ועל כן, אני מציעה לך לפנות לפורום של מומחה בתחום רפואה פנימית, היכן שתוכלי וודאי לקבל עזרה אמיתית- עד כמה שניתן להסתמך על עזרה הניתנת באינטרנט. שיהיה לכם הרבה בהצלחה ורפואה שלמה, מנדי, יו"ר העמותה למאבק בכאב