דחוף ביותר- עזרה בנושא RSD

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/05/2007 | 15:54 | מאת: ירון לוי

בס"ד לכל הגולשים שלום!!! אבקש עזרה דחופה בנושא RSD אשמח לשוחח טלפונית עם כל אשר בידו מידע היכול לסייע תודה מראש ירון לוי 050-6341136 050-9200586

27/05/2007 | 10:54 | מאת:

הי ירון, אני מציעה לך להיכנס לאתר שלנו, של העמותה למאבק בכאב, כי יש באתר הרבה חומר בעברית ובאנגלית על כאב כרוני בכלל ויש גם מאמרים המתייחסים ל RSD או כפי שקוראים לזה היום CRPS . www.fightingpain.co.il לידיעתך, בית חולים רעות מנהלת קבוצת תמיכה שבועית עבור חולי CRPS וייתכן שזה יכול לתרום לך מאוד. אם תצטרך עוד משהו - לשירותך! מנדי