זקוקה למידע אמין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/10/2001 | 13:10 | מאת: בת

שלום. אני מחפשת מידע הנוגע לסרטן שד גרורתי. לאמי יש גרורות בריאות ובראש שהתגלו לא מזמן. היא מפחדת מאוד מההשלכות של הסרטן במוח (ברור לנו שזה סופני) מבחינת צלילות המחשבה. אני מחפשת מידע שינסה לתאר לנו בפני מה אנחנו עומדים- למה עלולים לגרום הגידולים במוח, מלבד כאבים. (האם לאובדן זיכרון? שינוי באישיות?) תודה.

15/10/2001 | 20:31 | מאת: גילי

מנסיון, גם לאמי היו גרורות מוחיות. לצערי הרב, זה אכן היה סופני. רק בשבועיים האחרונים לחייה היא החלה להתבלבל ולא לזהות. מאחלת לאמך החלמה מהירה, אני מכירה אשה עם גרורות מוחיות שמוגדרת כנס רפואי וחיה קרוב ל 4 שנים מאז מציאת הגרורות. לא להרים ידיים אף פעם!!!

17/10/2001 | 12:00 | מאת: בת

הרבה תודה. כמה זמן חיה אמך מרגע הגילוי עד מותה? אין לי מושג למה לצפות. הגרורות במוח התגלו לפני שבועיים- חמישה חודשים לאחר חזרתו של סרטן השד הראשון לריאות. אני עומדת להתחתן ואין לי מושג אם לדחות, להקדים- וכמה זמן זה יקח. סליחה על המכתב המבולבל... תודה- בת.

16/10/2001 | 15:11 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום רב, מידע אודות סרטן גרורתי תוכלי למצוא באתרי אינטרנט שונים מהארץ ומהעולם הקשורים לסרטן. באתר האינטרנט של עמותת אחת מתשע תוכלי למצוא במדור מידע רשימת אתרי אינטרנט. כתובת האתר: www.onein9.org.il מעבר לכך את מוזמנת להתקשר ולהסתייע במתנדבות הקוש החם של העמותה. המתנדבות כולן הן נשים שהיו חולות והחלימו. מספר הטפון של הקו החם: 400 363 800 1 בברכה,

מנהל פורום סרטן השד