גוש בשד אצל ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/10/2016 | 01:16 | מאת: אלה

שלום בת שלי בת 10 ומצאו לה גוש בצד שמאל תוצאות US : בדיקת US שדיים + בתי שחי: ממצא קליני- גוש נמוש בשד שמאל. בסונוגרפיה שד שמאל אחורי לפטמה גוש סולידי, מראה שפיר בגוד 5.5 * 5.3 ס"מ. בסונוגרפיה שד ימין ללא ממצא סולידי או ציסטי . בתי שחי חופשים משני הצדדים. נלקחו ביובסיות, עדיין אין תשובה – אני ממש בלחץ. מה זה יכול להיות ? ומה עלינו לעשות? תודה מראש

29/10/2016 | 13:20 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

עם תיאור כזה סביר שמדובר במשהו שפיר / דלקתי. סרטן שד "קלאסי" זו לא מחלה של גיל 10. האם יכול להיות סרטן אחר? מאוד(!) נדיר. אבל אם לקחו ביופסיה, אין כרגע משהו נוסף לעשות מעבר ללהמתין לתוצאות. כשיהיו תוצאות, צריך להתייעץ עם רופא ילדים, ולפי הממצא יפנה אתכם למומחה בתחום הרלוונטי, במידה ויהיה צורך. הרבה בריאות!

מנהל פורום סרטן השד