מידע על חוות דעה שנייה מחו"ל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/09/2016 | 11:04 | מאת: אלינור

שלום רב האנוקולוגית של אחותי חולת סרטן שד מסוג טריפל נגטיב ( מחלה חוזרת גרורתית ) המליצה לה לקבל חחות דעת שנייה מחו"ל אודה לקבלת מידע והמלצה כיצד מתחילים , למי פונים? תודה רבה מראש

06/10/2016 | 13:11 | מאת: פרופ' דינה לב

אלינור יקרה, באם האונקולוגית המטפלת מתכוונת לחוות דעת ממישהו ספציפי היא בטח תוכל להפנותך אליו/ה. אחרת, למיטב ידיעתי, למרכזי הסרטן הגדולים בארה"ב כגון MD Anderson או Memorial Sloan Kettering ישנו שירות בתשלום המאפשר לשלוח פרטים לשם קבלת דעה שניה. כדאי להכנס לאתר הבית שלהם באינטרנט ולברר כיצד עושים זאת. בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד