החלפת טמוקסיפן ב - ארימידקס

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/06/2016 | 10:20 | מאת: מלכה

אשמח לקבל את יעילות החלפת הטמופקסיפן ואחר שנתיים וחצי הארימידקס ישנן מחקרים שונים בנושא מצד אחד יש מחקר להשתמש בטמוקסיפן 10 שנים וישנו מחקר אחר לשנות כפי שציינתי , תודה מקרב לב מלכה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב לפי מספר מחקרים החלפה של טמוקסיפן למעכבי ארומטאז( אנסטרוזול, לטרוזול, אקסמסטאן) מורידה את סיכון לחזרת המחלה ב3-4% נוספים לעומת טמוקסיפן ל 5 שנים. גם טיפול ממושך בטמוקסיפן (10 שנים לעומת 5) הראה ירידה בהישנית סרטן שד וגם שיפור בנסרדות הכוללת. החלטה על המשך הטיפול מתקבלת בדיון עם רופא מטפל עם התחשבות בגורמים מרובים כולל מצב פעילות השחלתית, מחלות נוספות, תופעות לוואי, סוג של הגיגול בברכה

מנהל פורום סרטן השד