נשירה בגבות והריסים לאחר צמיחתם מחדש אחרי כימו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/12/2015 | 20:01 | מאת: לי

שלום רב, טופלתי במשך חודשיים בכימו מסוג AC וכשלושה וחצי חודשים בטקסול. אני כבר חמישה חודשים אחרי טיפול הכימו האחרון והשער בראשי צמח במלאו וכך גם בריסים ובגבות. בשבוע האחרון נושרות לי באופן לא רגיל שערות הריסים והגבות. האם נתקלתן בתופעה? מה יכולה להיות הסיבה? מודה מראש לכול המשיבות לי

30/12/2015 | 09:41 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

לי שלום האם את לוקחת טיפול הורמני? לחלק מהנשים יש נשירת שיער כתוצאה מכך, למרות שבדרך כלל מדובר בשיער הראש ולא ריסים וגבות בלבד. במידה שאכן רק ריסים וגבות- כדאי להתייעץ עם רופא עור. כמו כן קומפלקס ויטמנים ומינרלי לשיער- מומלץ לעיתים יש חסר מינרלים כלשהו שיכול לפגוע בחוזק השיער

מנהל פורום סרטן השד