גושים בשד עם תופעות נוספות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/11/2015 | 10:33 | מאת: קרן

שלום, לפני כשנה הגעתי לבדיקת שד ראשונה (בת 26) ונמצאו כמה גושים בשדיים. הופניתי לביופסיה והגושים אובחנו כשפירים. בחודש האחרון הייתי שוב אצל כירורג למעקב ולטענתו זה קטן, לא עשיתי בדיקה נוספת. בערך שבוע לאחר הביקור אצלו התחלתי להבחין בכל מיני תופעות שמאוד מלחיצות אותי כמו- שינוי ברגישות הפטמה ושינוי בצורה שלה, מן נקודות בולטות מסביב לפטמה ועוד 2 תופעות שיכול להיות שלא נובעות מאותו מצב אבל יכולות להיות קשורות - כאבים בגב העליון ונקודה נפוחה וכואבת בבית השחי שנמשכה יום אחד ועברה. השאלה שלי אם יש צורך לפנות שוב לרופא עקב הדברים הללו. והאם גושים שפירים יכולים גם לגרום לשינויים הללו בפטמה? תודה

18/11/2015 | 14:08 | מאת: אנה גולדברט

קרן היקרה שלום, ללא בדיקה קלינית לא ניתן לדעת האם יש קשר בין הדברים. לכן, מציעה לך לחזור לכירורג ולהסיר דאגה מליבך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד