כאב בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/09/2015 | 22:01 | מאת: לוסי

היי אני בת 24 וכבר חודש יש לי כאב מאוד חזק בשד בחלק העליון הפנימי , הכאב ממש חזק בעת נגיעה, לא מצליחה להבין אם יש לי גוש גדול או שזוהי רקמת השד עצמה שכואבת, חייבת לציין שלפני חודשיים עשו לי אולטרה סאונד בעקבות בלוטות לימפה נפוחות בבתי השחי ולא ראו שום גוש בשד גם בבדיקה אצל שני כירורגים לא מומש כל גוש בשד מלבד הבלוטות לימפה... אגב מהבלוטות נלקחה ביופסיה שחזרה תקינה.. אני מחכה לתור לכירורג שוב בהקשר של הכאב . אבל השאלה שלי מכיוון שהתור רק אחרי החגים ואני רוצה להרגיע את עצמי קצת, האם אולטרה סאונד יכול לפספס גוש או גידול ומאיזה סיבות יכול להיות הכאב.. אני לא בהריון, לפני כשנה הפסקתי עם גלולות על מנת להכנס להריון אך עדיין ללא הצלחה.. הכאב לא קשור למחזור.. ואין שום סימנים על השד או על הפטמה.. רק נפיחות וכאב בשד אחד.. מה הסיבות האפשריות? אני יודעת שללא בדיקה קשה לאבחן, האם אוכל לקבל סיבות נפוצות שיכולות להיות מה שאני מתארת?

06/10/2015 | 10:32 | מאת: אנה גולדברט

לוסי היקרה, כפי שכתבת ללא בדיקה של רופא בלתי אפשרי לדעת מה הסיבה לכאבים. אולם שינויים הורמונליים הם סיבה שכיחה מאוד לכאבים בשד. אני מקווה שביקור אצל כירורג יסיר דאגה מלבך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד